Bellis forrygende fiskesymfoni

 

 
Man tager:  
Laksefileter  
Pesto  
Kinarejer
Appelsinchillisovs  
3 dl fløde  
citron  
Hvidløg  
Romani salat  
frosne bønner  
Olie  
Pasta/eller brød  
   
Tænd ovnen på 200°  
   
Laksen påsmøres pesto og lægges i et ildfast fad og sættes i ovn i 10 min.
Olie og knust hvidløg varmes godt op på panden, rejerne tilsættes og vendes til de er godt lyserøde.
Appelsinchilli ca. ½ flaske hældes ovenpå rejerne, fløde tilsættes sammen med salt, peber og citron, retten koger derpå ind.
Find et fad, og læg salaten i bunden, tag derefter laksestykkerne og fordel dem i fadet. Hæld derefter rejeblandingen over.
Hvidløg og olie varmes op og de frosne grønne bønner hældes på panden, og steges så de bevarer en vis sprødhed.

 

Herefter har du den skønneste ret som en sypige kan tænke sig.