Dronningens dessert.

Historien:

Jeg sad en fridags-morgen den 21-5-99 og så morgen tv.

Dronning Margrethe og prins Henrik havde aftenen før gæstet Skipperstuen i Lynæs Havn.

Kokken fra Skipperstuen præsenterede desserten i en reduceret udgave.

Dronningens dessert var under forberedelse i 4 dage, og tilberedt med husblas.

Kokken lovede, at denne reducerede udgave skulle smage ligeså godt.

Lisette

 

1 Chokoladebund

½ liter piskefløde

250 gram hvid chokolade

Cointreaux

Kakao

Pynt: Jordbær og chokoladestænger

 

Pisk fløden  -

Vend den varme smeltede chokolade i  -

Sæt en ring omkring lagkagebunden  -

Stænk bunden med Cointreaux  -

Fyld den hvide chokolademousse i  -

Desserten stilles koldt, mindst 4 timer  -

Kakao drysses på med sigte, og pyntes af med halve jordbær

é


Web-redaktør:
fru-andersen
Denne side blev sidst opdateret den:

05. januar 2008 14:41